casio-logo

CASIO GMA-S130VC-4AER

140.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Brendi Casio
Garancioni 2 vite
Diametri 49 mm
Brendësia E pembe
Gjinia Femra
Materiali Plastike dhe gome
Rripi Rrip I gomes
Ngjyra e rripit E pembe
Rezistente ndaj ujit 200 metra
Kalendar Po
Bateria 2 vite 1 bateri
Xhami Mineral
Alarm 5 alarme ditore

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Brendi Casio
Garancioni 2 vite
Diametri 49 mm
Brendësia E pembe
Gjinia Femra
Materiali Plastike dhe gome
Rripi Rrip I gomes
Ngjyra e rripit E pembe
Rezistente ndaj ujit 200 metra
Kalendar Po
Bateria 2 vite 1 bateri
Xhami Mineral
Alarm 5 alarme ditore
Gjinia

Femra

Mund të ju pëlqejnë edhe..