BLEJ ONLINE - TRANSPORTI FALAS

CASIO G-8900A-1ER

109.00 76.30

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Ora Casio G-Shock G-8900A-1ERTregon kohën e tanishme në qytete te medha dhe zona të caktuara në mbarë botën.Pasi të jetë vendosur kalendari automatik, do të tregojë gjithmonë datën e saktë.Koha mundë të shfaqet në dy formate 12 dhe 24.Në këtë model ju mund të vendosni 5 Alarme Ditore që të ju rikujtoj për ngjarjet apo takimet tuaja të rëndësishmeGjithashtu ora ka edhe funksionin e ndaleses (Stopwatch) – 1/100sec , -24hoursKohen e startimit , ndaljes/pushimit dhe kohen perfundimtare qe munde te matni me saktesi deri ne  1/100 sekondAktivizimi/Deaktivizimi i  butonaveMe nje buton te veqante mund te caktivizoni tingujt e teksteve. Pas caktivizimit,sinjali akustik nuk leshohet kur kalon nga nje funksion ne tjetrin.Alarmet e vendosura ose kohematesi mbeten aktive edhe pas caktivizimit te zeritSa i perket rezistencës ndaj ujit, ora ka një rezistencë deri ne 200 metra.Ora dërgohet me kutinë origjinale te sajën, si dhe me garancion nga prodhuesi. 

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Mund të ju pëlqejnë edhe..