APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

CARRERA SYZE CA266/S M4P

159.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Brendi

Gjinia

Meshkuj