APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

CARRERA SYZE CA2028T/S PEF

105.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Brendi

Gjinia

Meshkuj