APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

CARRERA KORNIZE CA8866 003

115.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Brendi

Gjinia

Meshkuj