CANDINO C4601/1

219.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

BrendiCandino
GjiniaFemra
Analoge/DigjitaleAnaloge
XhamiSafir
Diametri34mm
Ngjyra e mbrendesiseE Bardhë me Hiri
Materiali i rripitLëkurë
Ngjyra e rripitE Bardhë
LevizjetKuarc
Rezistenca ndaj ujit50m
Materiali i rrethitCelik i Pandryshkur
Garancion2 vite
Candino C4601/1 është një orë e bukur për Zonjat.Lëkura e sajë e bardhë me ngjyrë silver të rrethit ,dhe me mbrendësinë e sajë të kombinuar me ngjyrë të bardh dhe hiri,japin një pamje të shkëlqyer të orës .Sa i përket rezistencës ndaj ujit , ora ka një rezistencë deri ne 50 metra .Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

BrendiCandino
GjiniaFemra
Analoge/DigjitaleAnaloge
XhamiSafir
Diametri34mm
Ngjyra e mbrendesiseE Bardhë me Hiri
Materiali i rripitLëkurë
Ngjyra e rripitE Bardhë
LevizjetKuarc
Rezistenca ndaj ujit50m
Materiali i rrethitCelik i Pandryshkur
Garancion2 vite

Mund të ju pëlqejnë edhe..