APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

CALYPSO K5713/A

29.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.