APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

Calvin_Klein_logo.svg

CALVIN KLEIN KORNIZE CK19513 601

99.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.