APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

Calvin_Klein_logo.svg

CALVIN KLEIN CK5922 001

145.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.