ARMANI EXCHANGE SET AX7104

219.00

 

Armani Exchange Set AX7104 është një orë shumë e bukur dhe e vecantë për Meshkuj.

Materiali i saj është PVD Gold Plated, dhe mbrendësia e sajë është e zezë.

Sa i përket rezistencës ndaj ujit, ora ka një rezistencë deri ne 50 metra.

Kjo do të thotë se mund të përdoret për not dhe peshkim.

Nuk rekomandohet për sportet e ujit  me ndikim të lartë.

Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

1 in stock

Categories: , , Tag:

Description

Brendi Armani Exchange
Gjinia Meshkuj
Analog/Digjital Analog
Thellësia 11mm
Diametri 44mm
Ngjyra e mbrendesise E Zezë
Materiali i rripit PVD Gold Plated
Ngjyra e rripit Ari
Levizjet Kuarc
Rezistenca ndaj ujit 50m
Materiali PVD  Gold Plated
Garancion 2 vite