ARMANI EXCHANGE AX5249

209.00

Armani Exchange AX5249 është një orë shumë e bukur dhe tërheqëse për Zonjat.

Materiali i saj është Celik i Pandryshkur, dhe mbrendësia e sajë është Silver.

Sa i përket rezistencës ndaj ujit, ora ka një rezistencë deri ne 50 metra.

Kjo do të thotë se mund të përdoret për not , por nuk rekomandohet për sportet e ujit  me ndikim të lartë.

Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

2 in stock

TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PRODUKTE TË REKOMANDUARA
PARTNERËT TANË
ias logo white

Rrjetet tona sociale

info@ias-ks.com