ARMANI EXCHANGE AX4347

179.00

Armani Exchange AX4347 është një orë e mahnitshme për Zonjat.

Materiali i saj është PVD Rose Plating, dhe mbrendësia e sajë është Rose.

Sa i përket rezistencës ndaj ujit, ora ka një rezistencë deri ne 50 metra.

Kjo do të thotë se mund të përdoret për not, por nuk rekomandohet për sportet e ujit me ndikim të lartë.

Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

2 in stock

TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PRODUKTE TË REKOMANDUARA
PARTNERËT TANË
ias logo white

Rrjetet tona sociale

info@ias-ks.com