ARMANI EXCHANGE AX2708

129.00

Armani Exchange  AX2708 është një orë me një pamje praktikte dhe unike për Meshkuj.

Materiali i sajë është bërë nga Celiku i pandryshkur me një mbrendësi të zezë , që jep një pamje unike.

Ne e dërgojmë orën me kutin origjinale te saj,  dhe garancionin nga prodhuesi

Out of stock

TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PRODUKTE TË REKOMANDUARA
PARTNERËT TANË
ias logo white

Rrjetet tona sociale

info@ias-ks.com