ARMANI EXCHANGE AX2706

149.00

Armani Exchange AX2706 është nje orë praktike dhe impresive për Meshkuj.

Materiali I sajë është nga Celiku I Pandryshkur, dhe levizjet jane Analoge.

Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

2 in stock

TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PRODUKTET MË TË REJA
PARTNERËT TANË
ias logo white

Rrjetet tona sociale

info@ias-ks.com