ARMANI EXCHANGE AX2704

129.00

 

Armani Exchange AX2704 është një orë praktike dhe impresive për Meshkuj.

Materiali i sajë është nga Celiku I Pandryshkur, dhe lëvizjet janë Analoge.

Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

1 in stock

TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PRODUKTET MË TË REJA
PARTNERËT TANË
ias logo white

Rrjetet tona sociale

info@ias-ks.com