ARMAI EXCHANGE AX2615

239.00 191.20

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Armani Exchange AX2615 është një orë e bukur dhe praktike për Meshkujt. Materiali i saj është nga Celiku i Pandryshkur, i cili qëndron për një cilësi të lartë,ndërsa mbrendësia e saj e shumëngjyrëshe i jep ores një pamje unike dhe të veqantë. Ne e dërgojmë orën me kutinë origjinale të sajën, si dhe garancionin nga prodhuesi.

Kosto e Transportit: Të gjitha porositë mbrenda Kosovës janë FALAS pa marrë parasysh vlerën e produktit apo madhësinë e dërgesës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Mund të ju pëlqejnë edhe..