IAS Group

Ekziston që nga viti 1971

iAs Group është themeluar në vitin 1971. Përvoja 47 vjeçare ia ka mundësuar iAs të bëhet lider i  tregut me produktet dhe shërbimet më të mira të elegancës dhe kohës, ndërsa sot ne jemi shndërruar nga një biznes me traditë familjare në një ndërmarrje e cila sjell ekskluzivisht në treg mbi 45 markat më të njohura botërore për orë, syze dhe aksesorë.

Rrëfimi ynë është poaq unik dhe origjinal, sikur të gjitha produktet tona botërore. Për 47 vite me radhë, iAs zbukuron sytë dhe duart e mijëra klientëve të çmuar. Sepse është puna jonë t’ju mbajmë juve të bukur, elegant, të saktë dhe në kohë.

iAs Group gjithashtu është distributor për këto brende: FREDERIQUE CONSANT,  ETERNA,EMPORIO ARMANI, DKNY, DIESEL, SKAGEN, FOSSIL, ADIDAS, FESTINA, LOTUS, JAGUAR, HUGO BOSS, CANDINO, CALIPSO, POLICE, CERRUTI, CASIO,SWISS MILITARY HANOWA, TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN.

LOKALET TONA

Lokacioni: Royal Mall, Rruga B, 10000 Prishtinë

Tel: 049 937 935

Lokacioni: Albi Mall, Veternik, 10000 Prishtinë

Tel: 049 811 900

Lokacioni: Grand Store, Kati II, 10000 Prishtinë

Tel: 049 738 480

Lokacioni: Rr. “Garibaldi” (Përballë Grand-it), 10000 Prishtinë

Tel: 049 738 478

Lokacioni: Rr.”Bulevardi i Pavarësisë” Nr. 15, 60000 Gjilan

Tel: 049 738 479 & 045 587 587

Lokacioni: Albanica Mall Rr.”Marie Shllaku”, 60000 Gjilan

Tel: 049 628 081

Lokacioni: Rr.”Skënderbeu”, 60000 Gjilan

Tel: 049 937 936

Lokacioni: Abi Çarshia, 20000 Prizren.

Tel: 049 469 244

Lokacioni: Lux MALL, 40000 Mitrovice.

Tel: 049 664 158

Lokacioni: Viva Fresh Store, 70000 Ferizaj

Tel: 049 738 481